Blog

On Brok > Blog
01 maig
arag-prestacion-paternidad-header
Prestació per paternitat el 2021

El permís de paternitat és el període de descans laboral al qual tenen dret els pares treballadors després del naixement, adopció o acceptació del fill. T’expliquem totes les característiques i requisits per sol·licitar aquesta prestació, que s’ha anat equiparant a la de la mare. Quina durada té el permís de paternitat? Des de l’1 de...

Veure més
01 abr.
arag-pasaporte-covid-header
Passaport Covid

La Comissió Europea va presentar el 17 de març la proposta de regulació d’un passaport de vacunació, el Certificat Digital Verd.  Encara pendent d’aprovació per part dels Estats membres i del Parlament Europeu,s’estima que estarà llesta el proper mes de juny. A continuació, resolem tots els dubtes sobre l’anomenat Passaport COVID. Quina és la finalitat...

Veure més
01 març
FOTO Text Blog 3
Puc canviar els meu nom o cognoms?

Si no et sents còmode amb el teu primer nom o cognoms, pots canviar-los en el registre civil. T'expliquem com fer-ho i quan està permès (o no).

Veure més
01 febr.
FOTO Text Blog 2
Hi ha un límit per fer pagaments en efectiu?

Sabies que hi ha un límit quan es tracta de pagar en efectiu? T'expliquem quines operacions i imports i sancions existeixen per no respectar la regla.

Veure més
01 gen.
FOTO Text Blog 1
Reforma de la Llei hipotecària

El 16 de juny de 2019, va entrar en vigor la nova llei reguladora de contractes de crèdit immobiliari, més coneguda com la "Llei hipotecària".

Veure més
16 juny
noticia-smartbox
Recomana ONBROK i guanya un Smartbox

Convida als teus amics a contractar una assegurança a Onbrok i aconsegueix un Regal Experiència per a tu i per a ell.

Veure més