Qui soc

On Brok > Qui soc

Qui soc?

Soc la Mireia, i em sento afortunada de poder viure i treballar a Olot, la terra que m’ha vist créixer. Vaig marxar uns anys per formar-me, i vaig tornar. És aquí on sento que vull viure, on he desenvolupat el meu projecte professional i m’he establert amb la meva família.

La tecnologia em permet des d’aquí, arribar on faci falta, i oferir el meu assessorament i servei també a nivell online, sense necessitat de cap desplaçament per part del client.

Fa deu anys que exerceixo com a professional en el món assegurador, el que m’ha permès conèixer moltes persones, famílies i empreses, i ser conscient que no hi ha dues situacions iguals.

Cadascú de nosaltres tenim unes necessitats a cobrir, i no totes les assegurances cobreixen el mateix. Així doncs el meu objectiu és trobar la companyia i l’assegurança que tu necessites.

L’origen del nom ONBROK

ON en termes tecnològics significa connexió.

BROK surt de la paraula Broker, que en català és corredor.

Aquesta unió simple de dues paraules, per mi representa molt més. És la integració de la meva vida personal amb la meva vida professional, ja que O i N són les inicials del nom de les persones que més estimo, els meus fills.

El resultat, una marca amb la que em sento còmode i molt connectada.

Els nostres valors

Tranquilitat

Ens preocupem per la teva tranquil·litat i per la nostra.  T’assegurem tot allò que necessiteu per viure tranquils, la teva família i tu.

Benestar

Sentir-se be és sentir-se a gust a casa, a la feina, amb les persones i amb l’entorn. Et volem ajudar a que et sentis be, i que puguis viure en harmonia.

Seguretat

El risc zero no existeix. Però ens podem protegir per sentir-nos segurs i minimitzar les conseqüències.

Compromís

Hi som i hi serem. Abans, durant i després. Començarem per analitzar les teves necessitats en matèria d’assegurances.

Com ho fem?

Tenir més cobertures, no sempre et proporciona més tranquil·litat.

Cal analitzar be les necessitats de cada persona, família o empresa i elaborar el pla objectiu de cobertura més eficient.

Això és el que t’oferim a ONBROK. Escoltem i analitzem quina és la teva situació personal i/o professional per poder assessorar-te i definir conjuntament el teu pla d’assegurances personalitzat.

Negociem el millor acord assegurador per a cada cas, escollint entre les diferents companyies el millor producte. Volem que estiguis cobert, i visquis amb la màxima tranquil·litat.

Adaptem la quota a pagar a les teves necessitats personals en el moment de la contractació i/o renovació.

En cas de sinistre, estarem al teu costat per gestionar-lo de la forma més àgil i ràpida possible, i resoldre la incidència com més aviat millor.