Estalvi

La pregunta més habitual que ens fem és: – Quan hem de començar a estalviar per al futur? I la resposta és: “Ara mateix”

El que cal és identificar aquest futur, i diferenciar-lo en un futur a curt termini i un altre futur a més llarg termini, i marcar-nos objectius. Cal analitzar la situació personal de cadascú i trobar els motius per estalviar, prendre consciència, i traçar un camí cap a l’objectiu que volem assolir.

Són moltes les traves que ens podem trobar al mig del camí, i cal estar preparats per poder afrontar-les. Tenir un pla d’estalvi ens aplana el terreny.

Hi ha diverses opcions de previsió possibles, per això des d’Onbrok dissenyarem amb tu el teu full de ruta a mida perquè arribat el moment, puguis disposar dels recursos necessaris per fer front a imprevistos, i mantenir intacte el teu nivell de vida i el de la teva família.

Estalvi-inversió

Sigui quin sigui el teu objectiu d’estalvi, et recomanem començar a fer un coixí el més aviat possible. Tenir un estalvi per a despeses futures i imprevistos et donarà molta tranquil·litat. Nosaltres t’ajudem a establir la quantia que pots guardar cada mes, i a rendibilitzar aquest estalvi.

Perquè el teu futur el comences a construir avui.

  • Pla Individual d’estalvi sistemàtic (PIAS)
  • Inversió

Planificació jubilació

Refiar-nos que a la jubilació rebrem una prestació suficient per mantenir el nostre nivell de vida, és arriscar-se molt, tal com estan les coses. El millor és que planifiqueu el vostre futur durant la vida laboral, per poder mantenir, arribada la jubilació, el vostre nivell de vida actual.

  • Pla de Previsió Asegurat (PPA)
  • Assegurança de jubilació
  • Pla de Pensions

Planificació jubilació

Refiar-nos que a la jubilació rebrem una prestació suficient per mantenir el nostre nivell de vida, és arriscar-se molt, tal i com estan les coses. El millor és que planifiqueu el vostre futur durant la vida laboral, per poder mantenir, arribada la jubilació, el vostre nivell de vida actual.

  • Plan de Previsió Asegurat (PPA)
  • Assegurança de jubilació
  • Pla de Pensions

Busques algun tipus concret d’assegurança?

Deixa’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem.

    * camps obligatoris